Lifestyle

De geboorte van je baby uitgebreid vieren!

De geboorte van je baby, het is iets waar je 9 maanden lang erg hard naar uitkijkt. Je probeert je voor te stellen hoe je baby zal zijn en hoe het zal voelen om dat kleine wondertje eindelijk te ontmoeten. Je leven verandert compleet, maar gelukkig heb je wel enige tijd om je hierop voor te bereiden. Zowel mentaal als in de praktijk want er moet heel wat geregeld en in orde gebracht worden. Van kleding en meubels aankopen over een naam kiezen tot geboortekaartjes regelen. Is het geregel voor jou wat overweldigend? Geen nood, er zijn genoeg oplossingen.

Geboortekaartjes (laten) maken

Het is al heel lang een traditie om de geboorte van je baby aan te kondigen met een geboortekaartje. Die kan je laten maken, maar zelf geboortekaartjes maken is ook een erg leuk idee. Zelf het geboortekaartje van je baby ontwerpen, het is heel eenvoudig. Je begint op heel veel websites gewoon met een blanco kaartje. Op die manier kan je zelf starten met het ontwerp van je kaartje. Heb je zelf al iets op papier ontworpen? Dan kan je dit ontwerp ook op de kaartjes laten drukken. Door geboortekaartjes zelf te maken kan je er echt je eigen toets aan geven en er iets extra persoonlijk van maken.

Bijpassende geboortebedankjes

Naast de geboortekaartjes is er natuurlijk ook nog de traditie van de geboorte bedankjes. Dit wordt meestal samen gegeven met de geboortekaartjes en vaak passen beide samen. Terwijl het vroeger standaard was om doopsuiker te geven, kan je nu kiezen uit allerlei soorten bedankjes. Je kan het soms zo gek niet bedenken. Denk maar aan snoepzakjes, magneten, wijn, zeep, badges of potloden. Het is erg leuk om een favoriet thema te kiezen en dan zowel de kaartjes als de bedankjes hieraan aan te passen of te ontwerpen. Op die manier vormt alles één geheel en kan je de kaartjes en bedankjes nog jaren koesteren.

Alles presenteren

Het is de bedoeling om een geboortekaartje en een geboorte bedankje aan iedereen te geven die jullie kleine spruit komt bewonderen. Het is dan ook erg leuk om de bedankjes op een leuke manier te presenteren. Zo kunnen de gasten op een fijne manier hun bedankje kiezen. Ook hier heb je veel mogelijkheden. Zo kan je alles presenteren op een rekje, in een mandje of op een laddertje. Ook kan je hem in een speelgoedauto etaleren of aan een waslijntje hangen. Ook alles in een mooie doos presenteren is een optie. De mogelijkheden zijn eindeloos! Waar kies jij voor?