Living

Een mannenruimte in je huis

De opzet van de traditionele gezinswoning is afgestemd op het gezin als geheel. De vrouwen van het huis hebben meestal de volledige controle over de inrichting. In de meeste gevallen verzetten de mannen zich in dit opzicht ook niet echt. Vrouwen zetten hun decoratieve spullen overal in huis. Ze hebben kunstwerken, familiefoto’s, potpourri, decoratieve kommen en zo ongeveer al het andere in het grootste deel van het huis. Ze hebben ongeveer 43 sierkussens die elke ochtend op het bed moeten worden gelegd en elke avond moeten worden verwijderd. Het grootste deel van het huis wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een vrouw en voor het grootste deel vindt de echtgenoot het goed.

In hetzelfde opzicht is het hol of de familiekamer meestal het kindergedeelte. Zo niet het hol, dan hebben ze meestal een soort speelkamer. Hun 2000 speelgoed verspreidt zich door de kamer en op de tv is meestal Spongebob of een andere kinderprogramma permanent bevestigd. De kinderen hebben te allen tijde toegang tot deze kamer en volwassenen die iets in die kamer willen kijken, hebben meestal pech.

Nu al zo veel van het huis wordt beheerd, heeft de man des huizes vaak geen plek om de zijne te noemen. Veel mannen wenden zich echter tot de enige plek die enige troost kan bieden aan de chaos … hun gameroom. Een man heeft een eigen ruimte nodig en een game room is een van de beste plekken in huis om een leuke game te spelen. Een gameroom geeft de man een plek om achterover te leunen en te ontspannen. Hij kan het versieren met zijn favoriete teamlogo (en we weten allemaal dat hij een favoriet team heeft). Hij kan zijn vrienden hebben en wat biljarten. Hij kan de muziek harder zetten of met zijn vrienden naar de grote wedstrijd kijken. Het zou je verbazen wat voor effect een poolstick in de hand en een voetbalwedstrijd op de tv op een man kunnen hebben. Het is bijna een therapeutische ervaring.

Dit is ook een geweldige manier voor de man van het huis om wat quality time met vrienden door te brengen. Ze zullen duidelijk willen komen om wat biljart te spelen nu hun vriend de controle heeft over de speelkamer. Het is echt een geweldige plek voor mannelijke binding. Kies gewoon je poolstick en laat de uren plezier beginnen.

De game room zou het domein van een man moeten zijn. De vrouwen krijgen creatieve controle over de overige 90% van het huis. De kinderen krijgen de speelkamer of het hol en de man wordt vaak achtergelaten om te schuifelen zonder een plek om de zijne te bellen. Voor veel mannen kan dit frustrerend en vervelend zijn als ze alleen worden gelaten. Als je een man bent, waarom zou je jezelf dan niet belonen met een gameroom die is uitgedost met je favoriete teamlogo’s? Als u een vrouw bent, verdient uw man dan niet de zijne?

doe hier meer inspiratie op voor leuke spelletjes