Lifestyle

Kerstpakketten mogen weer groot

Het is weer kerstpakketten tijd! Als je nog geen keuze gemaakt hebt dan mag je nu in actie komen. Voor je het weet zijn de mooiste pakketten al uitverkocht. De vroege vogels hebben in augustus al hun pakketten besteld. Dus wacht niet te lang en sla je slag. Het mag weer groot dit jaar. We zijn er ons allemaal van bewust hoe belangrijk het is om mensen aan boord te houden binnen de organisatie. En met een groots kerstpakket laat je mensen zien dat je ze waardeert en blij bent met hun bijdrage. In dit artikel geven we je tips om van je eindejaarsgeschenk een echte opsteker te maken. Dat verdient toch iedereen. Dus lees snel verder en ontdek het mooiste cadeau.

Zet je medewerkers in het zonnetje

Maak van de kerstpakketten een kans om je medewerkers echt in het zonnetje te zetten en ze iets leuks te geven. Iedereen vindt het fijn om zich gewaardeerd te voelen en met een kerstgeschenk waar je moeite in steekt laat je dat zien. Je hoeft niet eens een heel duur cadeau te geven, het gaat om de intentie die er achter zit. Dus voordat je een pakket kiest sta eens echt stil bij waar je je mensen een plezier mee doet. Als je dat weet is de juiste doos zo gevonden.

Maak kerstpakketten persoonlijk

Je kunt kerstpakketten persoonlijk maken door er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Dat kan een boodschap zijn van de directie die iedereen raakt. Je kunt ook alle afdelingsmanagers of de directie een echt persoonlijk bericht laten schrijven voor elk personeelslid. Daarmee raak je mensen in hun hart en dat is goud waard. We vergeten het vaak om dankbaar te zijn voor de mensen om ons heen. Laat zien dat je dat bent en je zult er geen spijt van krijgen.

Wat je geeft krijg je terug

Wat je geeft krijg je terug. Hoe meer jij laat zien aan je medewerkers dat je om ze geeft en blij bent dat ze iedere dag voor je komen opdagen, hoe meer je daarvoor terug krijgt. Daar mag je je als werkgever elke dag van bewust zijn. Als je er een gewoonte van maakt om je waardering te laten blijken, zul je waardering terugkrijgen. Bij de keuze van de kerstpakketten kun je die regel ook toepassen door bewust een pakket te kiezen waarmee je voelt dat je mensen blij maakt in plaats van het eerste beste geschenk dat je tegenkomt te kiezen.

Kerstpakketten borrel

Als je het uitdelen van de kerstpakketten koppelt aan een gezellige kerstborrel maak je er helemaal een feestelijke happening van. Laat de directie een woordje doen over de mooie ontwikkelingen van het afgelopen jaar en de uitdagingen die jullie als bedrijf samen overwonnen hebben en sluit af met een positieve boodschap om er komend jaar weer iets moois van te maken samen. Zo maak je de onderlinge band alleen maar sterker en zorg je voor betrokken medewerkers die voor je door het vuur gaan.