Interieur

Houten jaloezieen op maat: Jouw unieke design

Je wil graag jouw volledige interieur op een unieke manier vormgeven en daarom zijn houten jaloezieen op maat hierbij onmisbaar. Deze jaloezie bestaat uit houten latjes die je open en dicht kan doen. Als de latjes dicht gedaan worden wordt de kamer verduisterd en als de latjes opengezet worden komt er daglicht naar binnen. De latjes bewegen tegelijk als je deze een kwartslag draait. Je kan dus erg gemakkelijk en snel zorgen voor verduistering en daglicht. Een jaloezie is om die reden al een slimme keuze en het staat ook nog eens zeer stijlvol. Het geeft een strakke indruk en het is goed te matchen met het interieur. Hout is een materiaalsoort met veel voordelen waardoor houten jaloezieen op maat de perfecte optie is. Meer hierover weten?

Waarom je zou kiezen voor houten jaloezieen op maat

Houten jaloezieen op maat zijn gemaakt van echt eikenhout of exotisch hout. Deze soorten hout hebben eigenschappen die voordelen met zich meenemen. Echt eikenhout kenmerkt zich door duurzaamheid en hard materiaal. Het gaat jarenlang mee en de natuurlijke kleur oogt al luxe. Hiervoor is weinig onderhoud nodig en hetzelfde geldt voor exotisch hout. Dit gaat ook jarenlang mee en het heeft zelfs een waardevolle functie. Dit hout kan namelijk goed tegen de warmte van de zon en daardoor is het geen probleem als hier veel zonlicht op schijnt. Hout kent dus zo zijn voordelen waar je van kan profiteren. 

Een houten jaloezie op maat maakt het nog interessanter, want dit is jouw unieke design. Het is begrijpelijk dat je niet voor een standaard look wil gaan, omdat je het eigen wil maken. Daarom kan je jouw houten jaloezieen op maat uitkiezen. Hierbij kijk je naar de vorm, de kleur en het soort hout. Wat past het beste bij jouw huis?

Keuze uit verschillende mogelijkheden

Ten eerste kijk je naar de kleur die je wil. Dit kan in veel verschillende kleuren zijn zoals wit, zwart, een natuurlijke hout kleur, rood, oranje of zelfs groen. Je kan dit perfect laten matchen met jouw interieur. Je kan ook kiezen uit horizontaal en verticaal. Hierbij kan je ook kijken wat de mooiste keuze is voor jouw kamer. Het lichtinval zal hierdoor ook verschillend zijn. Ramen hebben verschillende afmetingen en daarom zullen jouw houten jaloezieen op maat gemaakt worden. Bij Jaloezieenfabriek kan je verschillende kleuren met elkaar vergelijken, een beeld krijgen van horizontaal of verticaal en de soorten hout. Bij zulke specialisten kan je ook altijd terecht voor vragen en advies.

Elektrische jaloezieën of met banden?

Elektrische jaloezieën? Jazeker en dat is ideaal in veel situaties. Je hoeft niet naar het gordijn te lopen als je even druk bezig bent met andere dingen bijvoorbeeld. Het kan zijn dat jouw voorkeur bij elektrisch ligt en niet bij handmatig. Dit is dan een ideale optie en biedt veel mogelijkheden. Ook geeft het een modern effect, maar een handmatige jaloezie doet er niet voor onder. Je kan ook een design kiezen met banden en dit geeft een extra stevig effect. Houten jaloezieen op maat van Jaloezieën Fabriek zijn perfect voor jouw unieke stijl!

Neem eens een kijkje voor leuke meubels op Tomasso Tables.