Interieur

Trends voor deurklinken

Op het gebied van interieur zijn er veel trends gaande. Zo is het niet meer bij te houden of je juist een deur met een reliëf moet gaan aanschaffen of een glazen deur met stalen zwarte spijlen. Doe vooral wat jij zelf mooi vindt. Als het om deurklinken of deurkrukken gaat, geldt eigenlijk hetzelfde, maar natuurlijk zijn ook hiervan wat trends gaande. Lees je mee?

Het bronzen en duurzame tijdperk

Tegenwoordig is het helemaal hip om voor een bronzen deurklink te gaan. Het kan dan ook super mooi zijn om dat als authentiek accent in een nieuwbouwwoning te hebben bijvoorbeeld. Denk zelf na over wat je mooi vindt, het kan ook zijn dat dat helemaal niet in jouw straatje ligt. Ook komen duurzame materialen steeds meer naar voren omdat het milieu ook steeds belangrijker wordt.

Zwart, zwart, zwart

Zoals net al even benoemd, zijn de glazen deuren met zwarte spijlen helemaal hip tegenwoordig. Het past dan ook erg goed om daar een deurklink bij te doen die in het zwart is zodat het goed bij de deur zelf past. Deurklinken zijn echter niet zo makkelijk om te vinden, want ook van een zwarte deurklink zijn nog honderden opties te vinden. Ga je voor een vierkanten handvat of vind je rond wat mooier? Je zou natuurlijk ook nog voor een deurknop kunnen gaan in plaats van een klink, net wat jij mooi vindt.

Ga voor de betonlook

Wat tegenwoordig ook helemaal in is, is de betonlook. Daar kan je ook voor gaan. Ga dan voor industriele deuren bijvoorbeeld met deurklinken met een betonlook. Online is eigenlijk wel alles te vinden, neem bijvoorbeeld ook een kijkje op ostiumhome.com. Daar kan je veel mooie deurklinken vinden onder het motto ‘elke deur verdient een Ostium’. Ga voor wat jij precies mooi vindt en je zal gaan genieten van elk detail in je huis. Dat verdient de deur natuurlijk dan ook, en niet alleen de dingetjes die je op de kast zet of aan de muur hangt.