Living

RVS onderstel op maat

Een onderstel komt met name voor in de professionele keuken. Of het nou wordt gebruikt voor de plaatsing van apparatuur of gerechten die nog een ‘finishing touch’ moeten krijgen. Of misschien heb je gewoon even wat extra opbergruimte nodig in je keuken. Dat kan ook. Maar het wordt ook steeds populairder onder de consument. Vaak wordt er gekozen voor het materiaal RVS en zijn er ook mogelijkheden om het helemaal naar jouw wens te laten maken. Erg handig! In dit artikel gaan we dan ook dieper in op een RVS onderstel op maat. Zo kom jij meer te weten over dit handige object!

Gebruik RVS onderstel

Een RVS onderstel op maat kun je dus op veel verschillende manieren gebruiken en zijn in veel verschillende ruimtes onmisbaar geworden. Zowel in de professionele keuken in de horeca als bij de consument thuis. Dat niet alleen: ook in de detailhandel en productieruimtes kan je ze vinden. Het is dus een geliefd object voor velen. Ook wel logisch. Je kan het namelijk voor zoveel verschillende doeleinden gebruiken. Zo zijn er onderstellen die verschillende apparatuur kunnen dragen. Denk maar aan het dragen van een oven. Omdat je een RVS onderstel op maat kunt maken, past het altijd perfect in jouw ruimte. Ook is het geschikt voor het dragen van vaatwassers. Het onderstel heeft dan uiteraard ook plaats voor de vaatwaskorven. 

Ook zijn de RVS onderstellen te vinden in de keuken van consumenten. Het creëert opbergruimte en kan je ook vaak voorzien met lades. Het geeft een moderne twist aan de keuken thuis. 

Wat is RVS

Het is de afkorting voor roestvast staal. Dit is een legering van onder andere ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Ook andere legeringselementen worden vaak gebruikt. Denk maar aan molybdeen, titanium, mangaan, stikstof en silicium. Het mengen van deze verschillende soorten leidt dan ook tot allerlei variaties van RVS. 

Alle soorten RVS hebben over het algemeen wel dezelfde voordelen. Zo is het een watervast materiaal. Dit betekent dat het zeer bestand is tegen de invloeden van water en dus ook tegen corrosie. Daarnaast is het materiaal erg sterk. Dit zorgt er ook voor dat een RVS onderstel op maat perfect is om zware producten of apparaten te dragen. Bovendien is het onderhoudsarm. Het is dus heel makkelijk schoon te maken. Wel zo handig in de keuken! Tot slot is het een duurzaam materiaal. Het is sterk, stevig en bestand tegen verschillende menselijke invloeden. Het slijt ook niet makkelijk. Door deze eigenschappen heeft een RVS onderstel op maat een lange levensduur. Ook is het duurzaam, omdat het materiaal volledig recyclebaar is. 

RVS onderstel op maat laten maken 

Je kunt een RVS onderstel op maat laten maken. Dit betekent dat je het helemaal naar jouw wens kan creëren. Heb jij een stukje ruimte over in je keuken, maar is deze net iets kleiner dan de standaard maten? Geen probleem! Het is een materiaal wat je makkelijk kan verwerken. Voor iedereen is wel een perfect exemplaar te vinden of maken!