Buiten

De top 10 tuingereedschap die iedereen nodig heeft

Jaren geleden werd er tuingereedschap gebouwd om lang mee te gaan en het was niet ongebruikelijk dat een goede schop een weekloon kostte. Omdat ze een duur product waren, moesten deze tuingereedschap worden gemaakt om de tand des tijds te doorstaan ​​en werden ze vaak van generatie op generatie doorgegeven. Velen van hen worden tegenwoordig nog steeds gebruikt.

Als je tegenwoordig een winkel binnenloopt die tuingereedschap verkoopt, stuit je op rekken met verschillende items die allemaal beweren dat ze de ‘beste vriend van de tuinman’ zijn of ‘wat elke tuin nodig heeft’. Onderzoek op internet is zelfs nog verwarrender, met pagina’s van de resultaten van tuingereedschap die uw scherm vullen en beweren het hulpmiddel te zijn dat u moet hebben. Ook is er tegenwoordig veel meer goedkoop tuingereedschap te krijgen als vele jaren geleden.

Voordat u begint met het bekijken van de hi-tech gadgets die beschikbaar zijn in de winkelstraat en online, moet u ervoor zorgen dat u over de basis beschikt. Een goede basis van tuingereedschap zal u goed van pas komen voor de toekomst en u een goede basis geven om in de toekomst een scala aan gereedschappen op te bouwen. Hieronder vindt u een lijst met de top 10 tuingereedschap dat in elk tuinhuisje veilig moet worden bewaard.

Handschoenen

We weten allemaal dat veel ongedierte en onkruid in de tuin doornen, steken of chemicaliën heeft die de huid irriteren, dus het eerste item op onze lijst met tuingereedschap is een paar goede handschoenen. Ze beschermen niet alleen tegen vervelende stekelige plagen, ze kunnen ook blaren helpen voorkomen en voorkomen dat je huid uitdroogt.

Spade

Het is onmogelijk om iets opmerkelijks te doen in een tuin zonder een schop – het zal helpen bij het omkeren van aarde in bloembedden en groenteplekken, het graven van gaten voor afrasteringspalen of grotere bomen en struiken, en is van onschatbare waarde bij het opruimen van stapels afval.

Troffel

De schop is ontworpen voor de grote klussen in de tuin, het volgende item in deze lijst is de troffel. Zonder dit zou er niets worden geplant – geen vaste planten, eenjarige planten, borders of manden. Een goede sterke troffel is een integraal wapen in elk arsenaal van tuingereedschap.

Grasmaaier

Dit item in onze top 10 lijst met tuingereedschap spreekt voor zich, als je een gazon hebt, heb je een grasmaaier nodig!

Snoeischaar

Zorg dat u altijd een goede snoeischaar bij de hand hebt, deze helpen u overal in de tuin – of ze nu worden gebruikt voor het knippen van bloemen voor in huis of voor het aanpakken van het doornige probleem van braamstruiken.

Mes

Als je geen problemen wilt hebben met de chef-kok in huis, dan heb je een mes nodig voor de tuin – essentieel voor je gereedschapsarsenaal bij het oogsten van groenten, het snijden van touw of het bestrijden van hoog onkruid! (Doe voorzichtig!)

Bal van touw


Onderschat nooit het nut van de simpele bol touw, de gemiddelde tuinman zal er kilometers van gebruiken tijdens zijn cultiverende leven! Als je er geen hebt, zul je het enorm missen.

Schaar

Als je niet te veel groen hebt om je tuin netjes te houden, zal een scherpe schaar net zo goed werken als een elektrische trimmer en je tegelijkertijd fit houden!

Kruiwagen

De eenvoudige kruiwagen heeft een veelvoud aan toepassingen in de tuin en zal, indien correct gebruikt, u behoeden voor gevreesde rugpijn. Of het nu gaat om het verplaatsen van grond, het vervoeren van afval of het vervoeren van uw gereedschap – een kruiwagen is een must.

Onkruidverdelger

De laatste vermelding in onze top 10 lijst met tuingereedschap is een goede onkruidverdelger. Gebruik voor het beste resultaat bij het bestrijden van onkruid in de tuin een onkruidverdelger die niet alleen het onkruid boven het oppervlak aanpakt, maar ook diep in de wortels doordringt. Een onmisbaar item in elke tuingereedschapset.

Deze lijst hierboven met de top 10 van tuinartikelen is zeker niet definitief, maar zou iedereen die nieuw is in tuinieren een goede basis moeten geven om op voort te bouwen. Naarmate u een meer ervaren tuinier wordt, zult u merken dat u een grote collectie tuingereedschap zult opbouwen met gereedschappen die zijn ontworpen voor specifieke klussen enz. Veel plezier met tuinieren!