Voorspelling van de trend voor de herfst van 2018

Voorspelling van de trend voor de herfst van 2018

De mode trend voor dit jaar kan worden samengevat met 2 woorden: “alles gaat”. Elke vrouw zal het luxe hebben om alles wat ze willen, van een verscheidenheid aan textiel- en kleurcombinaties het hele jaar door te dragen. Laten we nu de komende modetrends voor de herfst van 2018 bespreken, zodat u een idee krijgt over wat u tijdens het herfstseizoen wilt dragen en uw kast met de juiste soort outfits kunt vullen.

De 5 belangrijkste trends voor de herfst van 2018:

Zoals de modevoorspelling dicteert, zijn de heersende trends voor dit jaar de herfst een mix van retros, gebruik van heldere kleuren en zelfs futuristische ontwerpen. Laten we eens kijken naar de 5 grote trends, zodat u weet welke stijl u in het najaarseizoen past:

1. Futuristisch ontwerp – Dit thema wordt gedefinieerd als ‘minimalistisch in ontwerp, maar overdreven in silhouet’. Futuristisch of futuristisch ontwerp kan worden toegepast op dagelijkse outfits en zelfs sportkleding. Sci-fi motieven, galaxy ontwerpen en ruimte leeftijd stijlen zullen worden verwacht op dit moment van het jaar. Daarnaast zal het gebruik van sequins, Lucite en mesh door de meeste ontwerpers voorop worden gehouden. U zou moeten verwachten dat kleding met hoge neklijnen met metallic afwerking (zilver en goud) heeft, en het dragen van sportieve stoffen wordt benadrukt.

2. Hacktivate – Dit ontwerpthema streeft ernaar om tegelijkertijd innovatief en functioneel te zijn. Dit idee is gemaakt door ontwerpers die op computer hackers kijken voor inspiratie. De stijl omvat onregelmatige snijden van kleding en lapwerk om de individualiteit van de drager te benadrukken en het moderne technologisch geïnspireerde design te combineren met hedendaagse mode.

3. Living design – Als u meer van een natuurpersoon bent, dan zal dit ontwerpthema u zeker laten zien en goed voelen. Het thema is geïnspireerd op de biologische meesterwerken van de natuur bij mensen en dieren met een vleugje technologie. Breng samen levenloze materialen zoals faux bont, schoenen, kleding en accessoires in combinatie met digitale prints en data beelden. Gebreide en katoenen stoffen worden gebruikt en zijn losjes gesneden om een ​​natuurlijk en ontspannen gevoel te geven en camo-afdrukken zullen weer een gewoonte hebben.

4. Donkere Romantiek – De gladde stroom van het feministische gevoel voldoet aan de hardgeknipte rand om een ​​rocker-geïnspireerd, mysterieus en punky design thema te maken. Leer en spijkerbroek zijn ruw en over de rand, maar ze worden gecombineerd met zachte doorschijnende kleuren om de look interessanter te maken. De stijlen komen ook uit religieuze symboliek en gotische ondertonen met het samenvoegen van bezaaid accessoires, kruisingen, metalen oorringen om de donkere romantische aantrekkingskracht te behouden.

5. Resurgence – Ook bekend als de nieuwe renaissance, dit ontwerpthema kan worden omschreven als de herdenking van rijkdom en creativiteit die gecombineerd wordt met uitgebreide mode stijlen. Medaillonontwerpen, tapijtpatronen en pluche stoffen zijn enkele van de belangrijkste kwaliteiten voor dit thema. Alles wat vloeiende stoffen, rijke afdrukken of een uitrusting gebruikt die een versierd ontwerp laat zien is geschikt voor dit jaar, omdat het het herhalende modeontwerp vertegenwoordigt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *