Welke muziek om te luisteren voordat je een grote beslissing neemt

Heb je de laatste tijd last van moeilijke keuzes en moet je je een weg banen om de juiste beslissing te nemen? Of je nu thuis of op het werk bent, er is altijd een moment waarop je een oordeel moet vellen en elke keuze heeft overeenkomstige consequenties. Als je zeker wilt weten dat je tot een juiste beslissing komt, kun je het beste je geest zuiveren en naar kalmerende muziek luisteren om je te helpen bij het nemen van beslissingen. Deze post is gemaakt voor personen wiens geest het grootste deel van de tijd afgeleid is en heeft misschien wat muzikale motivatie nodig om de positieve stroom van dingen in het leven te behouden.

Kan muziek echt helpen bij uw besluitvorming:

Laten we, om te beginnen met de discussie, proberen de samenhang te kennen tussen muziek en het kalmeren van de geest. Sinds de oudheid zijn er enkele groepen inheemse mensen waarvan bekend is dat ze muziek gebruiken om een ​​bepaald niveau van meditatie te bereiken. Ze zingen in groepen en creëren vaak gezangen en zoemende geluiden om de geest in staat te stellen een bepaalde staat van kalmte te bereiken. Aan de andere kant hebben recente wetenschappelijke studies ook bewezen dat muziektonen een integraal onderdeel kunnen zijn van het motiveren van onze hersenen om ons bepaalde emoties te laten voelen die op een bepaald moment gevoeld moesten worden. Onze hersengolven reageren op bepaalde tonen en geven ons daardoor een specifiek gevoel in relatie tot een bepaald object of situatie. Zulke voorbeelden hiervan zijn het luisteren van de atleet naar het lied ‘The Eye Of The Tiger’ voor elk spel en paren die zich ‘geliefd’ voelen tijdens een romantisch diner en luisteren naar liefdesliedjes als achtergrondmuziek.

Als muziek kan worden gebruikt als een instrument om onze geest te beïnvloeden om te mediteren en te voelen, dan lijdt het geen twijfel dat het ook kan worden gebruikt om ons te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen in het leven. We hoeven alleen maar naar het juiste lied te luisteren.

Enkele liedjes om ons te helpen op de juiste manier te beslissen:

Omdat muziek en denken hand in hand kunnen gaan, moet u deze nummers kennen om u te helpen bij uw besluitvormingsactiviteiten:

1. “Fighter” door Christina Aguilera – Dit is een van de weinige nummers die ons kunnen motiveren om goed na te denken en tot de beste beslissing te komen in elke situatie waar we momenteel voor staan. De teksten alleen zijn zo meesterlijk gemaakt dat het luisteraars helpt hun geest op te heffen en hun hoofd omhoog te houden.

2. “Beat it” door Michael Jackson – Een van de vele klassieke liedjes gemaakt door het soort pop zelf. Laat geen negatieve dingen je slaan, want deze nummers praten vooral over het nemen van risico’s in deze gok die we leven noemen.

3. “Hero” door Mariah Carey – Dit lied heeft het ook over het motiveren van jezelf om je best te doen. We hebben allemaal onze innerlijke held in ons allemaal en alles wat we nodig hebben is om het te ontketenen, zodat we de moed zullen hebben om uitdagingen aan te gaan die het leven te bieden heeft.

4. “Still” door Hillsong United – Ja, dit is een religieus lied, maar het refrein van het nummer zelf is genoeg om ons op te vrolijken en ons te helpen het juiste pad te kiezen in alles wat we in het leven doen.

5. “Als jij niet degene bent” door Daniel Bedingfield – Dit is een perfect nummer voor diegenen die op het punt staan ​​een risico te nemen in de liefde en misschien moeten besluiten om een ​​tandje hoger te gaan of niet. Dit is geschikt voor vrouwen wiens vriendje hen onlangs heeft voorgesteld.

Ga naar de beslissingsmatrix voor meer informatie over de coolste melodieën om te luisteren wanneer er moeilijke keuzes worden gemaakt. Dit is een website die voorziet in al uw besluitvormingsbehoeften, zodat u op uw beurt tot de “beste” beslissing komt die u in uw leven moet maken. Ga gewoon naar www.weighteddecision.com en uw hulp is één klik verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *